ANKASAN formule

ANKASAN is een zelfstandig, jong en dynamisch bedrijf met ruime keuken en sanitair ervaring, met oog voor de klant en voor details. Uw keuze, het ontwerp, de kleuren en materialen, de prijsbepaling en de oplevering wordt naar 100% tevredenheid gegarandeerd.

Wij bieden goedkope keukens van topkwaliteit voor ieder keukenbudget. Wij garanderen de laagste prijs voor iedere A-merk keuken.

U vindt bij ons dus altijd uw perfecte keuken. U profiteert niet alleen van de laagste prijs, maar ook van onze hoge kwaliteit en goede service.

We hebben een ruime collectie keukens voor iedere interieurstijl en ieder budget. U vindt bij ons dus altijd uw perfecte keuken.

ANKASAN specialiseert zich in betaalbare A-merk keukens welke vast laag geprijsd zijn. De keukens worden verkocht met de apparatuur, aanrechtblad en accessoires tegen internetprijzen.

Bent u op zoek naar een goedkope keuken passend bij uw budget? U vindt uw nieuwe ideale keuken bij ANKASAN.

U profiteert niet alleen van de laagste prijs, maar ook van onze hoge kwaliteit en goede service.

De keuken is het middelpunt van ieder huis.

Wij houden u niet voor de gek met hoge kortingen maar tonen u gewoon de internetprijzen op uw nieuwe droomkeuken.

Daarnaast bent u altijd voorzien van zeer goede service en garantievoorwaarden.

Keuken diensten

De keukenspecialisten van ANKASAN Keukens bieden u volgende diensten:

  • Wij maken een offerte

  • Wij maken een 3D ontwerp

  • Wij bestellen de keuken

  • Wij maken een opdrachtbevestiging inclusief alle tekeningen en leidingsschema

Internetprijs, helder toch!

ANKASAN Keukens wilt graag transparant zijn naar de klant. Zo maken onze keukenspecialisten een offerte op maat waarin duidelijk staat vermeld wat de daadwerkelijk prijs is. Zo kunt u direct de offerte vergelijken met andere keukenzaken.

Een tweede offerte ontvangen

U bent er uit en weet precies hoe uw keuken moet worden. Bent u er ook zeker van dat u een goede prijs heeft gekregen? ANKASAN Keukens kijkt – geheel vrijblijvend – met u mee. Op basis van het ontwerp en de specificatie, geven we onze second opinion. U ontvangt onze offerte binnen 48 uur.

Second Opinion

Een second opinion aanvragen gaat eenvoudig. U stuurt ons de offerte die u heeft liggen, inclusief het ontwerp en de specificaties. Dit kan per e-mail of post. Wij lopen de offerte na en sturen u binnen 48 uur een second opinion.

Waarom zijn we vaak goedkoper?

Vaak krijgt u van ons een betere prijs voor een keuken van – op zijn minst – dezelfde kwaliteit. Dit kunnen we doen omdat we ons richten op efficiëntie. En dat doen we al sinds 2017. We leveren kwaliteitskeukens zonder omweg of opsmuk: direct van de fabriek naar uw huis.

Garantie

ANKASAN KEUKENS geeft een garantie van 5 jaar op de keukens van Nobilia en Artego. Daarnaast zit er standaard 2 jaar garantie op alle inbouwapparatuur.

Op alle werkbladen geeft ANKASAN Keukens een garantie van 2 jaar.

Heeft u vragen over de voorwaarden? Neem contact op met één van onze keukenspecialisten.

Gratis bezorging

U kunt rekenen op goede en betrouwbare leveringen. Wij bezorgen alle keukens door heel Nederland. Alle Nobilia en Artego keukens hebben een standaard levertijd van 4 weken.

Vraag naar onze voorwaarden.