Keukenmontage

Montage houdt in het specialistisch hangen en stellen van de keuken en is exclusief hak – sloop – breek – leiding- elektriciteit – tegel – timmer – verf – werkzaamheden en tevens exclusief aansluiten, betonboringen en vuilafvoer.

Wij kunnen en mogen dit niet, daar wij geen erkend loodgieters en elektriciteit installatiebedrijf zijn.

ANKASAN Keukens werkt samen met betrouwbare partners op het gebied van keukenmontage. Met een goed netwerk van installateurs (zzp’ers) en bouwbedrijven kunnen wij u ontzorgen in en rondom de installatie van uw nieuwe keuken.

Vakkundig inmeten

De installateurs komen bij u langs om uw gewenste keuken vakkundig in te meten. Met deze exacte maatvoering gaan wij aan de slag en wordt de 3D tekening voor u verzorgd. Na goedkeuring op de tekening zullen wij de gewenst keuken voor u in bestelling nemen.

Meerwerk bij uw keuken

Tijdens het inmeten kijken de installateurs of er eventueel meerwerk gedaan kan worden of moet gebeuren. Dit kan gaan om leidingwerk, het stucen van de wanden of kleine bouwaanpassingen om uw keuken optimaal op te leveren. Indien er meerwerk nodig is, op basis van het aanleggen van leidingen, komen de installateurs een week voor de keukenmontage bij u langs om deze leidingswerkzaamheden te verrichten.

De montage van uw keuken

De dag van de keukenmontage vangt aan om 9.00 uur. De vakkundige installateurs gaan aan de slag met het installeren van uw keuken inclusief alle accessoires en inbouwapparatuur. Meestal is het installeren van de keuken dezelfde dag nog klaar en is de keuken klaar voor gebruik. Afhankelijk van het meerwerk komen de installateurs de volgende dag terug om uw keuken verder af te werken. Let op! Keukenafval nemen wij niet mee tenzij u dit van te voren heeft aangegeven. Mocht dit het geval zijn verzorgen wij een BigBag waarin al het afval gedaan kan worden. Wij zullen dit direct laten afvoeren.

De kosten voor het installeren is afhankelijk van de grootte van uw keuken en de gebruikte elementen.