Een passend antwoord op uw vragen

ANKASAN Keukens beantwoordt graag al uw vragen rondom uw nieuwe keuken. We hebben de meest gestelde vragen alvast voor u op een rij gezet.

ANKASAN Keukens bestaat sinds 2017. Na 15 jaar ervaring opgedaan te hebben in de keukenbranche kennen wij de route en hebben wij goede afspraken met onze leveranciers. ANKASAN Keukens is mede ontstaan door het zien waarin een keukenzaak het verschil kan maken. ANKASAN Keukens stelt zich graag helder en transparant op naar haar klanten. Geen grote marges en zogenaamde hoge kortingen waarbij u het gevoel krijgt dat er wellicht meer in had gezeten.

Waarin wil ANKASAN Keukens zich onderscheiden?

Prijs
– Voor u de beste Deal op basis van kostprijs
– Het vergelijken van keukenoffertes en het verzorgen van een tegenofferte op exact dezelfde keuken
– Het afgeven van een transparante offerte waarin de kostprijs vermeld zal worden inclusief de handeling die ANKASAN Keukens zal rekenen op uw keuken.

Kwaliteit
– De beste kwaliteit keukens uit Duitsland
– Alle A-merken inbouwapparatuur

Service
– Advies van ervaren keukenexperts (15 jaar ervaring)
– De handeling van inmeten, 3D ontwerpen, bestellen tot gratis bezorging
– Garantie op keukens en inbouwapparatuur
– Persoonlijke service en afhandeling
– Expertise in keukenmontage

Op de offerte worden alle items weergegeven die u graag in de keuken verwerkt wilt hebben. In de offerte communiceren wij duidelijk de prijs van uw gewenste keuken. Naast de offerte sturen wij u altijd de algemene voorwaarden toe. Na ondertekening sturen wij altijd nog een opdrachtbevestiging toe.

ANKASAN Keukens verkoopt keukenmeubels van het merk Nobilia en Artego. Dit is Duitse kwaliteit keukens. Naast de meubels verkopen wij alle keukenmerken inbouwapparatuur. U kunt dus zelf u eigen merk inbouwapparatuur kiezen. Wel kunnen wij voor u diverse opties geven zodat u duidelijk het prijsverschil kunt zien. Want onze specialisten zijn goed op de hoogte van de prijs en kwaliteitsverhoudingen van diverse merken.

Wij van ANKASAN Keukens proberen u binnen 48 uur te voorzien van een tegenofferte. Wanneer het erg druk is kan het zo zijn dat het iets langer duurt. Wij proberen u uiteraard zo snel mogelijk van dienst te zijn.

Onze keukenspecialisten maken voor u uiteraard een 3D tekening op maat! U kunt zelf de exacte maten aan ons doorgeven of u laat de keuken door ons inmeten.

U kunt inspiratie opdoen bij Nobilia.

U kunt komen kijken bij onze ingerichte showroom. Daarnaast kunt u onze brochure of modellen bekijken op onze website pagina van Nobilia keukens. Of vraag voor meer inspiratie materiaal bij één van onze keukenexperts.

Websites:

www.nobilia.de/nl

Bij ANKASAN Keukens kunt u kiezen uit composiet, graniet, keramiek, kunststof, massief hout van de merken Topline.

Wanneer u ervoor kiest om de montage door ons te verzorgen is dat mogelijk. ANKASAN Keukens maakt gebruik van diverse partners in keukenmontage. Zij kunnen ingepland worden wanneer de keuken geleverd is. Verder is het mogelijk indien gewenst bepaalde aanpassingen te doen in uw keuken, waaronder ,leidingwerk, elektra aanpassingen, stucen van wanden en plafonds. De installateurs maken een offerte voor de meerwerkzaamheden.

Uiteraard kunt u ook zonder offerte bij ons terecht. Zo hebben wij een aantal ANKASAN Keukens vooraf voor u berekend en kunt u hier uw specificaties voor opvragen.  Heeft u een mooie keuken gezien bij een andere keukenzaak en u heeft geen offerte? Neem contact met ons op voor het ontwerpen van uw gewenste keuken. Wij zullen u dan voorzien van alle informatie, mogelijkheden en inspiratie materiaal.

ANKASAN Keukens hanteert op Nobilia en Artego keukens een standaard levertermijn van 4 weken. 

Als u na de plaatsing nog vragen heeft over uw installatie kunt u één van onze installateurs direct contacteren. Zij zullen u zo spoedig mogelijk helpen met het beantwoorden van uw vraag of helpen u verder bij het oplossen van eventuele bijzonderheden.

Ja u kunt bij ANKASAN Keukens ook losse apparatuur aanschaffen. Wij leveren bijna alle merken keukenapparatuur. Vraag onze specialisten voor meer informatie over de prijzen.

Wanneer u een opdracht plaatst voor het bestellen van uw keuken dient u vooraf een aanbetaling te doen. Wanneer de keuken bij u bezorgd wordt dient u het resterende bedrag te voldoen via contant of bankoverschrijving.

ANKASAN Keukens geeft een garantie af van 2 jaar op alle apparatuur.  Vraag voor meer informatie naar de voorwaarden bij één van onze keukenspecialisten.

U heeft een vraag? ANKASAN Keukens neemt alle vragen zeer serieus en hechten veel waarde aan persoonlijke service. U kunt contact opnemen met onze klantenservice via onderstaande gegevens:

E. info@ankasan.nl

Tel: 0251 860 280 (Showroom) 

Mob: 06-22909645 (Dhr Ismail) 
Mob: 06-40694568 (Dhr Cihan)

Of schriftelijk naar;

ANKASAN Keukens

T.a.v. klantenservice
Wijkerbaan 25
1945 SC Beverwijk